Cardates oostakker

Webcamsex
Escorts Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Top Linkpartners
ervaringen met joke

Bericht Schrijven

ronny
e elle werk je nu bij house of little sins ziet er wel een leuke bedoening uit daar.Is het er echt discreet want ze kennen me als vertegenwoordiger wel overal een beetje he heb je mijn nr nog laat me dan eens iets weten anders stuur ik je een mailtje oke xxx ronny

19/03/2011 om 11:51
regi
aan elle bedankt voor de leuke tijd niks is je te veel 1 van mijn beste ervaringen waarvoor dank xxx

25/01/2011 om 12:51
Kris
Hey Ellen, deze week bij jou langs geweest en een zalige pijpbeurt gekregen! Ongeloofelijk! Nadien nog een zalige neukbeurt gekregen, gewoon toppie. Je ziet me zeker terug!

23/01/2011 om 08:49
Me
Gewoon bedankt.
Was een super-leuke ontmoeting daarnet.
De frieten waren ook lekker trouwens!

16/01/2011 om 16:47
een klant
ellen bedankt voor de mooie tijd die je me liet ervaren!!
Je bent echt wel een heerlijk stuk heel naturel en zonder capsones het plezier liep er van onze date letterlijk en figuurlijk af waarvoor dank in deze toch wel donkere tijden xxx

07/01/2011 om 07:28
frederick
aan elle bedankt je was toppy een echte dame die weet wat verwennen is prettige feesten xxx

29/12/2010 om 05:24
francois
Voor mij een nieuwe ervaring rijker.Wist niet dat pijpen zo lekker kon zijn en dat op mijn 43 j nog mee maken bedankt elle je veraste me werkelijk met je pijpkunsten xxx

16/12/2010 om 14:45
diego
ja ja elle ik vind je erg lekker je pijpkunsten zijn heel speciaal.Normaal kan ik niet klaarkomen op deze manier,maar jij wist me wel zo ver te brengen bedankt daarvoor.Bij een volgende lekker anaal zal ook mijn eerste keer zijn ik kijk er naar uit !!!!kusje

28/11/2010 om 06:10
rony
voor mij de eerste maal.
Elle is een toffe ,vlotte en speelse meid.Stelt je snel op je gemak.Heeft een heel mooi lichaam waar je volop kan van genieten.En ze pijpt ontzettend lekker.Ik ga zeker terug bij Elle.
Liefs en vele kusjes.

23/11/2010 om 07:14
rony
als ik dit allemaal lees smacht ik al naar volgende week Elle.
alvast dikke kus.

14/11/2010 om 15:36
ellenprive
HALLO AAN ALLEN DIE NIET GOED KUNNEN LEZEN OP MIJN SITE NEUKEN ZONDER CONDOOM IS NIET MOGELIJK OOK NIET VOOR MEERPRIJS HOOP EEN IEDER DIE ME EEN TELEFOONTJE NALAAT HET OOK NIET MEER VRAAGD MVG ELLE

11/11/2010 om 08:07
joost
he elle bedankt vond je lekker gisteren wou dat ik nog even kon doorgaan met je.Je ziet me terug vermoedelijk rond de 21ste dan ben ik terug in gent xxx

11/11/2010 om 05:26
renee
lekker was je toen je met je geile muis op mijn mondje over en weer reed.Vond je toppie ik kom nog vaak langs xxx

31/10/2010 om 03:51
koen
Mezelf deze zomer voorgenomen nogmaals terug te komen en dat vandaag ook daadwerkelijk gedaan na correcte afspraak. Dit keer een half uurtje inclusief anaal gevraagd en gekregen. De ervaring was opnieuw subliem. Elle pijpt je probleemloos binnen de minuut klaar als je niet tijdelijk een halt toeroept (het blijft een unieke wijze). Uitstel van executie echter want ook anaal gaat alles snel, te snel... het is gewoon heerlijk. Gelukkig biedt Elle je onmiddellijk een 'second chance' aan en dat is natuurlijk welgekomen. Resultaat: 30 min delirium, uitgeput en toch alweer verlangend naar meer. koen

20/10/2010 om 09:03
david
op bezoek bij ellen is iets om nooit te vergeten.In de eerste plaats een ontspannen ervaring met een babbel een een lachsessie om u tegen te zeggen;Grandioos
als je dan nog zin moest hebben voor andere dingen ellen zorgt voor de rest en of ze goed is in die dingen.
Enig minpuntje ,deplaats waar je ontvangen wordt is spreekt allesbehalve tot de verbeelding ,voor mij mag het iets meer zijn
tot later

18/10/2010 om 04:23
furdgy
bedankt kort en bondig het was zalig x

16/10/2010 om 08:16
andre
vandaag langsgeweest voor 1.5 u.Was mijn eerste ervaring beetje onwennig maar elle stelde me snel gerust.Een heel lieve dame die weet hoe een man te plezieren en klant is daar echt wel koning.AAN ELLE BEDANKT HET WAS LEUK EN VOOR HERHALING VATBAAR XXX

02/10/2010 om 04:25
lucky
De beste pijper ooit .Een beter bed zou wel lekker zijn




22/09/2010 om 04:03
sporty
Lieve Elle,
Heerlijke date vandaag, vol lol en plezier, lekker relax, en met als kers op de taart heerlijke seks. Je bent werkelijk top als je jezelf bent: ongedwongen en genietend van de intieme contacten. Tot nog eens

21/09/2010 om 15:49
john
elletje bedankt voor de mooie en eerlijke date je doet wat je beloofd sex met je is (h)eerlijk xxx en ik hoop spoedig nog eens te kunnen komen

15/09/2010 om 16:38
samuel
graag een woordje van lof voor je elle je pijpt fantastisch en je neukkunsten zijn fenomenaal .ook mijn eerste ervaring met anaal vond ik geweldig je mag er best wezen hoor schatje je ziet me zeker terug geile likjes aan je zoete pruimpje xxx

05/09/2010 om 09:35
koen
liefste Ellen, begin augustus kwam ik een eerste maal bij je langs. Je pijpte me zalig 2x the en bood zelfs een 3x aan. Heerlijk en dank daarvoor. Benieuwd naar meer, zoek ik je dra weer op en hoop dit keer je te mogen neuken, ook anaal. Rest me de vraag... hoe laat je dit toe? Face to face of ik achter je? tot gauw, koen

31/08/2010 om 09:28
???????
wel wel die geile elle je bent nog steeds mijn nr 1 hoor je hebt een heerlijk poesje die lekker met de spiertjes werkt gewoon heerlijk tot later he xxxxxx

28/08/2010 om 12:42
jo
elle een dikke merci ik vind je echt een geweldige dame je geil kutje is gewoon heerlijk en je lipjes die mijn geile pik lekker bewerken dit gevoel wil ik nooit meer kwijt xxx en tot snel nog eens

22/08/2010 om 05:03
didier
hoi ellen je bent de moeite waard spontaan en lief en iemand die geniet van haar job en je laat meegenieten daarin tot de volgende keer xxx

12/08/2010 om 17:33
anoniempje
heykes elle bedankt voor de mooie uurtjes een praatje wat sex tussendoor gewoon heerlijk dit was nu net wat ik nodig had na het verlies van mijn vrouwtje.Je weet een man op te beuren en dit waardeer ik ten zeerste kusje op je geile lipjes x

09/08/2010 om 13:48
didier
vandaag goed uurtje bij ellen geweest.kledij zoals afgesproken pijpen was super evenals het neuken anaal ben ik niet toe gekomen maar uitstel is geen afstel xxx

31/07/2010 om 13:14
Johan
Gisterenavond afgesproken met deze knappe slanke meid!Ze was exact op tijd.Het was de bedoeling om een buitendate te beleven, maar gezien de frisse temperatuur werd het genieten in de wagen op de achterbank. Had gevraagd om sliploos te zijn en ook dit was zoals afgesproken.Ze droeg enkel een kleedje.Deze meid is werkelijk verzot op sex! Dit doen we zéker nog een keertje over!
Bedankt!

28/07/2010 om 09:16
jongboy
seg elle bedankt e twas geweldig je verdient een pluim xxx

27/07/2010 om 11:51
anoniemje
heerlijke date gewoon zoals elke date zou moeten zijn er kunnen er veel een staaltje nemen aan jou pijpen was fantasties anaal zalig en je kutje overheerlijk je geile borsten die mijn pik strelen was fenomenaal kortom een date die zijn geld waard is tot snel nog eens elle xxxx

25/07/2010 om 05:39
youri
thankx je was lekker en eerlijk xxxx

20/07/2010 om 12:25
ELLE
Hallo ik ben met verlof van 10/07 tot 17/07 dus vanaf 18/07 ben ik terug xxx elle

05/07/2010 om 14:33
elle
hallo dirk inderdaad zoenen is elkaar raken met de lippen en dit is toegelaten.Wat echter niet mogelijk is,is tongzoenen vandaar zoenen wel en tongzoenen niet mvg elle

25/06/2010 om 12:09
dirk
elle
je bent wel bijzonder,
in je advertentie schrijf je zoenen toegelaten, en bij niet mogelijk (tongzoenen niet na je klant gepijpt te hebben, ..

24/06/2010 om 20:44
jo
he die elle alles vlot daar met je vond je een fijne meid je ziet me zeker nog eens terug xxx jo

24/06/2010 om 12:02
dirk
bedankt elle je pijpt zoals je me zei geen trekken enkel met je tong en lippen geoon heerlijk xxxx

16/06/2010 om 12:55
ghytje
Deze namiddag geweest,wat een geile ervaring zeg,het pijpen was super heb haar dan geneukt in haar poesje om dan in haar kontje te neuken en vol te spuiten.
Elle je bent zeker de moeite waard,ik zal zekers nog terug komen.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

21/05/2010 om 12:17
andy
hey ik vind het jammer dat je geen escort doe dat zou leuk zijn moest je dat ook doen wand er zijn veel mensen die hen niet kunnen verplaatsen ook groetjes

15/05/2010 om 02:58
johan
ik woon in holland mijn vraag is doe jij ook zonder kondoom gewoon in jou spuiten .ik kan niet daar tegen .

06/04/2010 om 10:46
nico
hey bedankt voor de lekkere sex vrijdag het was voor mij de eerstekeer bij jou maar zeker voor herhaling vatbaar ze kan lekker pijpen en ze heeft een prachtig lijf

07/03/2010 om 04:29
andy
Bedankt elle voor de leuke tijd.
Ik kan alleen maar zeggen pracht van een dame en heel vriendelijk.
Kan heerlijk pijpen.
En bedankt voor de leuke babbel.
Zeker voor herhaling vatbaar

17/02/2010 om 16:44
eric
lekkere elle wat ben jij een sexbeest goed om weten we in het weekend bij je terecht kunnen tijdens de week is dit voor ons onmogelijk ivm werk en kids kusjes xxx

07/02/2010 om 08:58
dirk
hallo elle bedankt het was zalig
we komen zeker nog langs heerlijk met twee pikken in je lekker geil kutje tot spoedig

07/02/2010 om 08:54
test2
test2

20/01/2010 om 17:52
test
test

20/01/2010 om 17:50
Bezoeker en fotograa
Super tof met haar samen te werken ... leuk dat iemand niet verlegen is ... ze doet het super graag

19/01/2010 om 03:03